Shopping m.m



Hej hej! Måste bara säga att just nu är jag inne i en riktig "hästperiod" vilket jag nog aldrig har varit i. Jag följer nästan bara hästbloggar ( hela 8 st^^ som minst ^^) och jag tycker att det värkligen är roligt att rida! Och jag vill hällre köpa hästsaker än saker till mig själv! Det har aaaldrig hänt förut. Men på grund av alla hästbloggar har jag själv blivit så sugen på att förnya lite saker till hästen och mig (när det gäller ridkläder) :) I dag åkte vi in till hööks eftersom att dom hade rea där. Jag köpte ett schabrack för 160kr! och sedan köpte jag ett par vanliga ljusgrå ridbyxor som dock inte var på rea men väldigt behövligt! (var minst 1år sedan jag köpte nya) Alla mina är slitna och tråkiga.
Haha och vi skulle köpa nya hundhalspand till Poma och Mira så vi frågade om vi fick gå och prova halspanden på hundarna men då fick vi gärna ta in dom i afären ist. PINSAMT! hahaha menmen, vovarna skötte sig :)

Efter maten så åkte vi och red och det gick så himla bra!!:D Det har inte alls gått så jätte bra de senaste gångerna men i dag var hon jätte rolig att rida. Vi red ut en sväng och redan då började det gå bra men ville jobba lite i hagen så vi gick dit en stund och som sagt, det gick jätte bra (Y) Tillslut kunde jag bara hålla lätt i tyglarna och hon jobbade på super bra. SÅ STOLT!
Jag har funderat lite, borde jag starta en hästblogg vid sidan av? Tycker personligen att det blir lite för mycket hästsnack men samtidigt kan jag värkligen inte låta bli. Vi hade ju en hästblogg men den har lagts ner nu "/
Får fundera lite på det där :)
På torsdag ska R komma och rida!! :D

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

Låter väldigt härligt. Själv köper jag nog hellre saker till mig själv än hästarna. Bara om det är någonting nödvändigt så.^^

2012-07-03 @ 21:21:00

Postat av: L

Jo jag brukar också vara sånn, inget till hästarna= Mer till mig XD Därför är jag väldigt förvånad att jag är i en "tvärt om" period ;)

2012-07-03 @ 22:11:25


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0