Glada nyheter!



Först och främst måste jag säga wow! Vad lätt man förstår det nya systemet på blogg.se!! Jag har i försig inte provat något ännu men det ser ut att vara lätt så som att skriva nya kategorier och skriva länkar bl.a.

Sedan måste jag bara säga WIIHOO!! Hästen gick igenom veterinärbesktningen! Så i morgon är han vår. Eller om det ska vara korekt så blir han Elins i morgon men jag är glad för hennes skull! Vi hämtar honom i morgon på eftermiddagen. Jag hoppas på att få rida honom lite i mellan åt tills jag själv har en ny häst. När det bli får vi se. Trollan är som sagt inte helt fräsch, det kommer och går så det är ju inte så att hon haltar  jämt och ständigt men som sagt, det kommer och går. Jag vågar inte rida henne på det sättet jag skulle vilja på grund av hennes ben. Nu har vi inte stallplats för en ny häst men jag tänker endå hålla utkik ifall jag hitta någon som värkar passa mig. Men en sak är säker, jag tänker aldrig göra mig av med min häst bara för att jag vill ha en ny, hon får stanna kvar här så länge hon vill och orkar :)

Och varför har jag lagt upp en bild från falsterbo? Jo det är för att jag så hemskt jätte gärna skulle vilja åka dit iår! Sommaren är värkligen inte det samma utan en tripp till falsterbo. Det är alltid sommarens höjdpunkt! I sommar var det tänkt att vi skulle hoppa över det här året eftersom att mammas semester är väldigt sen. Men nu finns det en JÄTTE liten chans att vi trots allt ska åka dit endå! Jag vågar inte hoppas, även om jag inte riktigt kan låta bli. Men ååå det skulle var så sjukt kul att få åka dit i sommar också! HOPPAS!

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: AGCH

Inga slit-och-släng-saker, husdjuren. Varesig det gäller hästar eller hundar eller andra, man blir väldigt fäst vid dem :) jag skulle aldrig kunna byta ut en hund heller

2012-06-20 @ 17:31:53

Postat av: L

Ja jag förstår mig inte på dom som jobbar med att sälja djur. Det går helt enkelt inte att låta bli att fästa sig vid dem :)

2012-06-20 @ 20:58:30


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0