Motsols



Hej! I dag vaknade jag 10:30 villket händer väldigt sällan att jag vaknar så sent! Men det var väldigt kul igår, vi åkte som sagt till Göteborg med klassen. Först var det universeum och sedan Lidseberg. Nu har jag åkt karuseller så att det räcker och blir över^^

I dag har jag knappt hunnit göra någonting känns det som. det första jag gjorde när jag vaknade var att åka till mammas jobb eftersom att hennes kusin var där och hade lite uppvisning för dom gammla och sedan hade hon med sig sina två papegojor, Noa och Bebis.
Jag åt middag där och sedan när jag väl var hemma bjöd min moster på fika så då åkte jag dig i några timmar sedan så fort jag kom hem åkte jag med Elin för att kolla på en häst. 7 år, kommer från Lettland, 162cm i manken men knappt riden. Endå fanns det inget negativt att anmärka. Vist var han lite tunn och inte fullt i ballans men som sagt, han var bara riden i några månader. Själv red jag inte utan var bara med. Kände inte att jag behövde det eftersom att hästen inte enns är till mig och dessutom tycker jag det är obehagligt att rida framför människor som bedömmer hur jag rider. Och jag vet att jag inte alls rider bra speciellt inte andras hästar. Men mamma kommer att tvinga mig till det när han ska provridas en andra gång. DET VET JAG!

I morgon är det skolavslutning!!!

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0