Världens sötaste?



hahaha är dom inte för söta mina små vovvar? Dum fråga, jag vet nog redan svaret men det är i alla fall vad jag tycker!:D hahah..

Innan så kände jag för att ta en lycklig bild som sommarlovs-inlägg men nja... jag vet inte om hundarna ser direkt lyckliga ut men det är osten dom springer till och därför väldigt konsentrerade på att komma fram till sitt mål. Hehe, ne rå, men de ser alltid ut så här när dom springer :)

I dag så var det som sagt skolavslutning och sedan bar det av till moster för att äta middag och fika med resten av kusinerna. Först åt vi pastasallad och sedan äpple/päron paj. GOTT!
Sedan efter det så åkte vi och red. Givetvis var det just då på dagen som det skulle regna. Men det gjorde inte så mycket. Det var ett varmt regn som kom och inte jätte mycket heller så att man blev blöt.

Nu har jag inte gjort så mkt mer i dag. Innan när jag satt framför tv:n kunde jag inte låta bli att blunda en stund och vips så började jag dröma något som slutade med att typ Mira var på väg och anfalla mig(?) så jag ryckte till och vaknade igen. Har inte sovit så bra i natt. vid 01:30 hade jag fortfarande inte somnat så jag vände på kuden åt andra delen av sängen och kramade om Poma (stackaren) Så tillslut somnade jag men vaknade givetvis igen kl 03 men somnade om ganska snabbt innan mobilen ringde 6:40 :) Aja, vem bryr sig tänker ni XD hehe
Men jag säger iaf Godnatt även om jag inte ska gå och lägga mig än på någon timma:)

/ L i n a 

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0