Allt för längesedan...

Ja, det kan jag då verkligen säga att det var. Men har inte haft orken till att blogga och inte heller några nya bilder. Så ja. Men tänkte att det var dags för ett blogginlägg med ny bild eller inte. :)

Veckan har gått snabbt. Hade spinning på idrotten i måndags, hade kunnat köra på lite hårdare för att det kändes inte som om det gjorde någonting liksom.
Tisdags så var det bara en lång och jobbig dag. Då min sovmorgon blev helt ahh! Hehe, men men, jag fick iallafall lite sovmorgon. :)
Onsdags så gick dagen snabbt och maten i skolan var...det stog att det var tacogratäng med kyckling. Men var det det? Nej, mer som potatisgratäng med kyckling som skulle smaka tacos. Men smakade det tacos? Nej nej nej, det smakade enbart salt. Över saltat så in i...ja.
Torsdags så oj, hehe idag^^ Tänkte att det var fredag^^ gick dagen snabbt dock långsamt på samma sätt. Hade min vinterjacka på mig och kände att det verkligen inte hade behövts nu.^^ Så vart och skönt ute nu ju. Aja.

Nu ska jag hjälpa mamma att duscha lillen. Så ses senare. ;)

If a robber ever breaks in, I'll just pretend to be one too, and we'll laugh and hug and he'll leave because I have first dibs.

Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0