Äntligen kry:)



Anledningen till att det har varit tomt här på bloggen är för att både jag och R har varit hemma med  38 och 38,6 graders feber. Även min syrra har haft 38 graders feber. Alltså har alla tre varit sjuka samtdigt för första gången någonsin! Nu är jag och R i stort sett friska så det bli skola i morgon efter att ha varit hemma nu i två dagar.
Här hemma har det varit 3 st febriga personer som har legat i soffan och bara mått dåligt.  Mormor kom med glass, bananer, dricka, jouise och godis. Sedan kom moster och skötte stallet åt oss så att vi slapp göra det. Kramar till dom ^^<3
Magen mår just nu inte jätte bra efter att ha legat sjuk i nästan två dagar. Jag hade inte klarat av att gå till skolan i dag. Gick ut innan och mockade tre boxar. Klarade inte av att göra mer så jag gick in till soffan ist. hehe.
Hoppas bara att man inte har missat så mycket i skolan...

Bilden på Lasse här ovanför tog jag innan från trappan. haha smidigt alltså^^ kände för att blogga nu när jag är feberfri och så ville jag ha en ny bild  men orkade samtigt inte gå ut för långt :)

jaja det var det jag ville säga hej då :)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: L

Nu läget: 38 grader. Skiiiit!!!

2012-03-07 @ 16:16:25


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0