Backa med bil



OOOYYEE, den här tjejen kan alltså! Haha... lite överdrivet kanske. Mamma tvingade mig att backa med bilen innan. Lite kärringstop och felsvägningar så kom jag tillslut på rätt plats iaf^^ Det är bara att öva på och bli bättre :) Men i dag satt iaf gas och broms som dom skulle(på raksträcka). Jösses, jag kommer att bli en fara för trafiken ;)

I dag har vi ridit, red bara en kort sväng bara för att mammas häst har tappat två skor. Hon är expert på att tappa skor. Tur att min häst håller sig fast vid sina skor^^

I morgon btw är vi ledigaaaa!!! Eller ja, man får komma och hitta på ngt med klassen de sista lektionerna. Min lärare är så smart och säger att det är frivillgt att komma, hur många kommer tror ni??Vi ska iaf Kolla film eller något. Det hade jag gärna jort om det inte hade blivit en sådan fruktansvärt lång restid bara för att se film så jag tror jag stannar hemma i morgon. Funderar på att jobba lite med inlämningarna. Känner mig lite stressad av alla inlämningar även om det egentliken inte är någon panik med dom. Jag har i stort sett gjort klart alla förutom matten som jag inte enns har börjat med. Men jag får lite panik över att jag inte känner mig nöjd med texterna. Känns som att jag har förståt fel och skrivit fel ord menmen, ska läsa igenom och se om jag kan förbättra något :)

Hej så länge ;)

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0