Borta hela dagen



HEJ! Det kanske inte är det smartaste att blogga när man är sur men ja, jag kan inte låta bli!! (typiskt mig^^)
först och främst blir åkern aldrig klar så därför kommer vi förmodligen inte hinna åka till stan i dag som planerat. Jag menar, afärerna stänger kl 17 och vi ska ju även ta oss in också. SEN var det tänkt att vi skulle åka och hälsa på Thelma i morgon, ja det var väldigt länge sedan som jag pratade om henne och jag har knappt tänkt på henne heller om jag ska vara ärlig. Men igår när jag fick veta att vi skulle åka och hälsa på henne på söndag blev jag jätte glad och kände att jag längtar efter att få se hur hon mår. MEN NEJ, nu ska vi inte åka dit p.g.a att hon som rider Thelma är SJUK! Flera gånger har det kommit förhinder så att vi inte kan följa med och träffa Thelma. Okej, det är ingens fel men alltså ååå jag blir endå sur -_-'

I dag har jag iaf ridit. Blev nästan lika svettig i dag som igår^^ Hon gick visserligen inte i någon vidare form men hon skötte sig endå. Jag har lyckats komma på hur galoppfattning fungerar också^^ Förut har jag haft ovanan att lutat mig framåt, tagit fram händerna så att hästen bara har rusat in i galopp. Jag har inte tänkt på det men igår påminde mamma mig. Så nu sitter jag ner ordentligt i sadeln, lutar mig bak och håller kontakt  i tygeln och VIPS, galoppen kommer hur lätt som helst!:D Ngt att tänka på :)
Sedan tränade jag Lasse också, det är riktigt kul att träna markarbete med hästen. Det blir lydnad på ett helt annat sätt!:)

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0