Stan och annat.



hej! i morse åkte vi till stan för att handla lite mat m.m. Vi gick även och fikade på Gunnars. Det var riktigt gott hehe fast det är alltid gott med fika^^Sedan när vi kom hem åt vi en snabb lunch innan vi begav oss till hästarna. Min kusin ville rida i dag så jag skulle hjälpa henna. Tyvärr vågar hon inte göra så mycket så jag fick för det mesta tvinga henne till att göra något, vilket är väldigt synd. Det ska trots allt vara kul att pyssla om sin häst och rida menmen. Alla hästarna förutom Trollan har fått motion i dag. Vi tränade lite saker på åkern som finns i deras sommarhage. Trollan fick så klart vara med där uppe annars hade hon fått pannik^^ Men jag ska se om inte mamma kan följa med mig upp sen efter kvällsmaten och hjälpa mig när jag rider annars blir det nog ingen ridning för min del i dag.

Har just kommit hem från en promenad och nu väntar jag bara på att vi ska äta kvällsmat. I dag blir det bara baguetter till kvällsmat men det är gott det med :)

I morgon blir det stenplockning och förhoppningsvis borås för att köpa jeansjacka till mamma. Själv är mina pengar slut nu efter att jag tagit ut pengar till Lidseberg. Jag är tveksam på om jag vill med eller inte. Det ska vara värt pengarna känner jag och då vill jag åka ALLA karuseller och inte bara vissa saker annars kan det kvitta för min del. Men jag får se, får höra med R vad hon tycker :)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

Så du tycker det inte är värt om du inte åker ALLLLLLLLLLA karuseller?!? Jag har då aldrig åkt alla karuseller och kan dock inte heller åka alla, men jag tycker det är sååååå värt det endå!!! :D

2012-05-18 @ 17:45:23

Postat av: L

Ja okej, barnkarusellerna kan vi ju skippa men jag menar alla roliga :)

Ja okej, du kanske har rätt :)

2012-05-18 @ 18:57:20


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0