Dagen har visst bara rusat iväg!



I natt somnade jag först när klockan hade passerat 02 och endå kände jag mig tvingad till att gå upp halv nio i dag även om det tog emot så enormt. Ville somna om och sova ut ordentligt men i stället gick jag upp och åt frukost. Jag hade nämligen tänkt hinna med en hel del i dag, exakt VAD vet jag dock inte. För ingenting fick jag gjort heller endå haha.
Har på den senaste tiden känt mig stressad, vill hinna göra så mycket men i stället hinner jag inte göra någonting. Eller, det är hur man ser på saken, jag känner mig tvungen att göra det men gör det inte även om jag förmodligen skulle ha hunnit det.
En viktig sak som våran lärare har talat om är att det är viktigt att göra någotning roligt varenda dag som man kan se framemot. Ju mer jag tänker på det desto mer håller jag med. Det ÄR viktigt att göra någonting som man själv vill göra, någonting som man kan längta efter. I stället går de flesta runt och gör alla "måsten"  för att få det understökat. Jag ska försöka förbättra det där. Visst jag rider varje dag och det är en viktig hobby för min del men även där känner jag ett "måste" i bland och blir bara någonting att stressa över. Haha tro mig, jag har inte överdrivet mycket att göra på fritiden precis men känslan dyker tyvärr upp endå.
Japp det var det jag ville säga men tänk på det!

I morgon är det skola, yey............

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0