Fars dag



Egentligen behöver jag ju inte nämna att det är fars dag för det vet ju lalla redan men det är vad vi har gjort i dag- firat fars dag! Han bara äta frukost, gör stallet, duscha och göra mig iordning lite snabbt innan vi åkte till farmor och farfar. Åt middag där och hade det trevligt. Kunde bara stanna där några timmar så vi var hemma redan vid halv tre. Så nu sitter jag här vid datorn helt sjäv! Jag har ingen lust att gå ut i regn och blåst väder. Det ger ju lixom ingenting i ridningen. Därför har jag nu tjatat på mamma om att få åka till ridhuset (vi måste betala själva^^) i eftermiddag och hon skulle fundera på saken. Tror dock inte att det blir av i dag eftrsom att det bara är ledigt till halv nio. Vi hade nämligen tänkt åka strax efter åtta. MEN vi får se hopppas hoppas! :D

Föresten så har jag redan skickat alla mina inlämningar precis. Förstår inte varför alla gnäller om att det inte går att komma in på den sidan där man skickar in alla inlämningar. Jag kom ju in på första försöket :S Så om ni inte kommer in, fråga mig ;)

Veckans höjdpunkt: ONSDAG för då blir det BIO! Jag hoppas även att R följer med oss hem efter skolan så att vi kan åka in till sammans, vi är värkligen skit dåliga på att umgås med varandra på fritiden. Därför tycker jag att det är dags för det nu men det får vi se. Vi ska så klart se sista twilight filmen breaking dawn part II :)

(ursäkta alla slarvfel men jag orkar inte rätta för det tar ju såååå lång tid. sorry)

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0