Uppgradering?

Det kanske inom en snar framtid kommer att bli lite uppgradering för min del. Det kommer att (förhoppningsvis) bli bättre kvalite och lättare att arbeta med. Vad pratar jag om? Jo, jag har tänkt ett tag och jag ska nog köpa mig en ny kamera. Vilken är inte riktigt bestämt än, det får vi se. Men jag hoppas att det blir snart iallafall. :)
 
Idag ska jag äta middag hos mormor och morfar, min morbror kommer på besök och jag får träffa min lilla kusin som jag inte träffar så ofta. Så det ska bli roligt. :)
 
Ni kan få lite låt tips, detta är mina favorit låtar just nu:
 
1: Vinsten - Luckiest girl
2: Chris Brown - Don't judge me
3: Chris Brown - Tell somebody
4: Chris Brown - Trumpet lights
5: Bruno Mars - Locked out of heaven
6: One Direction - Little things
 
Enjoy! ;)
 
Denna veckan så har vi bara gått 2 dagar i skolan. Vi har ju idrottsskolan på måndagar och i tisdags så var det studiedag, sen så har treorna uppskrivining så alla svenska lärare var borta och vi fick ledigt från historian för hon är svenska lärare också, sen har vi så snälla lärare så att vi fick två lektioner inställda. :) Good week! ;)
 
Det har inte hänte så jätte mycket denna veckan, jag har klippt mig, dock bara toppat det så det syns typ inget, sen har jag köpt mig en mössa och en skjorta.
På tal om ingenting så måste jag verkligen ha nya hörlurar, dom här jag har glappar och det låter typ bara i ena, om jag vill ha ljud i andra så måste jag hålla i den och vinkla den. Jobbigt värre!
Bye bye///R<3
 

Kommentarer

Postat av: L

Vill också ha en ny kamera!!!! (har tyvär inte råd :( )

Min favo på nya albumet: Rock me, den är ju grymt bra!

2012-11-24 @ 14:06:08


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0