2/5 klart!

Yes, 2 dagar av 5 är gjorda. Bara tre kvar tills lov!!! :) Ska bli så skön med en veckas lov nu alltså. Längtar! Btw, L, vi måste shoppa på lovet. ;)
 
Dagen idag har gått snabbt. Hade sovmorgon, gud vad jag älskar sovmorgon.^^ Sen en lektion, lunch och sist idrott. På idrotten så åkte vi skridskor. Väldigt roligt. Dock är jag inte alls bra på det men men.^^
 
Jag gick ut till bussen imorse. Med min tunga väska, sen upp till ishallen, ner till bussstationen. Sen har jag mockat idag också, så mina axlar är ganska så ömma kan man ju lungt säga. Får be någon massera mig sen.^^
 
Imorgon börjar vi 9:30. Lite sovmorgon kanske. Då har vi prov, sen efter det en snabb lunch, efter det föreläsning och sen ska vi prata med en annan klass om vår barndom. Låter väl roligt? Nej inte så. Efter det så har jag utvecklingssamtal. Rolig dag. Dock slutar vi 2 och jag är väl klar med utvecklingssamtalet vid 14:20. Så så farligt längre blev inte dagen.
 
Tog lite kort idag. Sjön låg alldeles stilla. Vattnet var verkligen som en spegel. Man kunde se varenda gren på träden speglas. När jag kom ner till sjön och skulle ta kort så upptäcker jag att jag inte har några batterin i. Det kanske man skulle kollat innan.-_- Så det var bara att traska upp igen. När jag gick ner igen så var sjön fortfarande blank, men inte alls lika klar. Den var smått suddig. Men men.
Jag har föresten 4 nya favorit låtar. ;)
 
1: The Script ft wil.i.am - Hall of fame
2: Taylor Swift ft The civil war - Safe and sound (From The Hunger Games)
3: Birdy - Just a game (From The Hunger Games)
4: Christina Aguilera - Your body
 
Enjoy! ;)
 
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0