Glad Halloween!

Hoppas att ni alla har en rolig och trevlig halloween! Själv kommer jag inte göra någonting speciellt. Bara vara hemma, fixa i stallet och ja. :)
 
Hittade nyss namnet på mina fobier, eller ja, två av dom iallafall, 1: emetofobi och 2: entomofobi. Så där är två av mina fobier med finare namn. Ni antecknar väl det här va? ^^
 
Btw, det bor en ekorre i träden i vår trädgård och igår så såg vi hur den hoppade ner från ett träd in i en buske och kom ut på anda sidan. Den var så gullig och helt plötsligt ser vi hur Ozzy (vår katt) kom smygandes. Vi fick panik och vi såg hur Ozzy kastade sig på ekorren. Ekorren hann in i busken och Ozzy hoppade efter och dom brottades där inne. Alla slängde sig ner för trapporna och kastade sig ut för att rädda den.
När vi kom dit så hade ekorren lyckats ta sig upp i trädet och Ozzy satt under. Vi bärde in Ozzy och han fick inte gå ut förens på kvällen sen.
Det är okej att han tar möss, men ekorrar, never att vi tänker tillåta det. Dom är ju så söta!
 
Jag tog några kort på den lilla sötnosen från badrumsfönstret. :) Dock har jag bara redigerat en bild och en bild jag fick på en fågel. Dock flög fåglen precis när jag klickade på knappen.^^
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0