Ingen vidare Tisdag ^^



Alltså, den här dagen började inte speciellt bra.
Det började med att jag STRUNTADE i min regnkappa när jag skulle ta moppen till bussen. Halva vägen dit pajar syrrans moppe så jag åker vidare själv. Precis när jag kommer innom synhåll kommer bussen- jag har alltså också missat den. Så jag ringer efter Elin, hon svarar inte, ringer mamma, hon svarar inte. Så jag står där i regnet och vet inte vad jag ska göra. Tillslut får jag iaf tag i mamma och hon blir så klart vansinig på mig. Efter att ha kört hem moppen och sprungit in och byta till torra jeans kör mamma in oss till skolan endast 5min sen. Lektionen var helt okej. Film tittande och jobb.
Därefter var det en "god" lunch innan orgenteringen. Där tappade jag bort mig två gånger och hann bara tre stycken men jag klarade orgenterings delen endå, skönt. Tycker synd om alla andra i klassen som har varit "sjuka" i dag när idrotten var som måste göra orgenteringen i nästa vecka ist medans vi andra får vara lediga;) Det var seriöst fler personer som var "sjuka" idag än vad det var friska personer. (när jag skriver "sjuka" menar jag inte alla, en del var ju faktsikt sjuka men det var ca 2 st totalt )
 
ÅÅ vad jag är glad att den här dagen är över! Egentliken har den inte varit speciellt jobbig/tråkig det är bara en känsla som jag har just nu.

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0