Ont i hela kroppen!

Ja, såhär dagen efter idrotten så är man som en mörbultaD klump, eller nåt.^^ Ont i hela kroppen. Värst är det i låren och armarna. Kan knappt sätta mig ner eller lyfta någoting tungt. Inte heller lyfta armarna över huvudet. Man går som en kratta eftersom man har så ont, och nerför är det svårast att gå.^^
 
Var tungen att gå ut till bussen idag. (Vilket jag även gjorde igår) Det regnade och blåste så jag kunde inte ta moppen. Så det var bara att börja traska. Så efter att ha gått till och från bussen idag så tänker jag inte ta ett steg till! Mina ben ska nu få vila sig.^^ Imorgon är det en lång dag i skolan. Vi har haft sovmorgon 2 ggr denna veckan. Igår hade vi ju bara idrott, så då sov jag till 8! Det var det bästa på hela veckan.^^ Hade även sovmogron idag eftersom vi flyttade upp en lektion. Så jag fick sova till 7 idag, gött! ;) Dock får jag gå upp som vanligt 5:15 imorgon. Men jag slipper iallafall gå till bussen. ;)
 
På tal om annat. Får smått panik här. Jag tänkte jag skulle göra filmsaken till engelskan. Men kan inte hitta några frågor eller någonting där det står vad jag ska göra eller skriva. Hur ska jag kunna skriva om jag inte vet vad eller vilken ordning eller nått. Lina logga in så jag kan fråga!! Får väl skicka ett sms eller nått dårå. Den ska vara inne och klar imorgon. O-maj-gad!!
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0