Söndags shopping, bara nödvändigheter^^



Hej på er! Jösses vad helgen har gått snabbt bara för att jag vakftiskt har gjort saker för ovanlighetens skull. Haha jag låter som en tråkmåns och det är jag nog men det hör inte hit ;)

I dag åkte jag till borås med de övriga + mormor hehe... Vi var nämligen ute efter vinterskor och jag hittade ett par med en gång som jag fastnade för. Nu funderar jag på varför jag inte gick ett varv i butiken för att se vad som fanns för jag höll mig nämligen bara till de närmaste meterna in i butiken och prövade typ två-tre olika  skor^^ De jag köpte var ett par svarta skor med regäla klack som var skön foder i. Dock käner jag att jag måste köpa mig ett par regäla kängor lite längre fram till vintern så att jag har någonting riktigt stabilt att gå i ;)
Sedan var det några som ville kika in i ekohallen så där kunde jag inte låta bli att köpa en grimma och grimskaft som var mörkblå och vinröd. Men från och med nu får det vara slut på hästsaker och jag ska bara köpa saker till mig själv. Samtidigt som jag längtar så enormt efter nya kläder käner jag att jag drar mig lite för det. Jag tycker själv att jag alltid kollar på så tråkiga kläder som koftor och olika linnen. Jag vill ha kläder som är min egen stil, problemet är att jag inte har någon stil.
Jag vill bara kasta ut alla mina kläder i garderoben och börja om på nytt, köpa massa nya kläder som jag trivs i och tycker är fint. De kläder som ligger i min garderob just nu är nästan bara skräp som jag mycket väl kan tänka mig att kasta ;)
Nej vet du vad R, vi får ta och åka in någon dag och shoppa som galningar så att vi framöver inte kan klaga på våra nuvarande kläder som vi så ofta gör haha X)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

Ja vi får gå tillsammans så kan jag säga till dig om du köper för många koftor och linnen och istället tvinga dig köpa andra sorters kläder. ^^

2012-10-15 @ 11:55:19


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0