Ullared eller Gekås?



Säger ni Ullared eller Gekås? Det riktiga namnet är ju så klart Gekås men jag har alltid sagt Ullared^^
Aja, vi var iaf i Ullared i dag och shoppade lite. Vi planerade det igår men i morses skulle det inte bli av men i eftermiddags blev det av i alla fall. Jag höll på att kvävas där inne av allt folk alltså! Jag missade att gå på de flesta ställena men det gör inte så mycket, vi ska dit om några veckor med mormor :)
Jag handlade följande:
Röda plaststigbyglar, för att de är mycket stabilare och röda köpte jag mest för skojskull men ska ta och köpa svarta vid ett senare tillfälle.
SportBh, rosa ^^
En ny väska, FINELY, min höll på att rammla i bitar, det var bara en tidsfråga ^^ Datorn fick precis plats men det gör inget, bara den får plats! Det är ju det viktigaste^^......
Nya vinterridvantar som var bruna med massa  (träns)bett på haha....
En chokladkaka
Lekerol

Ja det var nog allt.... Som sagt, jag ska shoppa mer om ett par veckor. Såg ett as fränt scabrak som var silver och blankt, haha, har alltid tyckt att såna schabrak är fula och har aldrig haft tanke på att skaffa ett men i dag när jag såg ett kände jag bara "vill ha" behov, så det får det bli nästa gång! :)

Nu är jag i alla fall hemma och trött som bara den. Just VÅRAN kö stod still och vi kom aldrig framåt medans alla andra köer gick i ett, så typsikt -_- Sedan gick vi och åt mat, hade knappt ätit på hela dagen så jag tog, om ni vill veta, spagetti och köttfärsås^^

Ha en bra Lördagskväll! ;)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: R

Självaste shoppingcentret heter Gekås, men staden heter Ullared ;)

2012-10-14 @ 15:57:07


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0