Början på en ny vecka

Måndag idag, vilket är början på en lång vecka. Dock går veckorna ganska så snabbt. Vi har bara en lång dag denna veckan, eftersom historian och svenskan blir inställda. Så vi slutar innan lunch tre dagar och kl 2 en dag och sen på fredag slutar vi 3 som då är den längsta dagen. Lite gött eller hur?
 
Idag fick vi sluta tidigare om vi gjorde uppgiften hemma. Den idén var jag på. Så vi hann med 11:10 bussen hem. Vi har lite flyt med det där med bussar alltså. ;)
När jag kom hem så kollade jag datan, sen satte jag igång en tvätt med strumpor. Det går åt jätte många strumpor nu när det har regnat så och man har blivit duyngsur om fötterna varje dag. Efter det så hägnade jag in en del av den nya hagen som hästarna ska flyttas till imorgon. Dom kommer nog bli JÄTTE glada över det. Dom har inte haft någonting att äta på ett tag. Dom har fått gå och gnaga av så mycket dom kan i hagen nu.
Sen har jag även gjort lite av uppgiften vi fick. Det var inte en så jätte svår uppgift. :)
 
Imorgon har vi sovmorgon, wiho!! Men även idrott, mindre wiho. Vi har sista lektionen med orgentering. Ska faktiskt försöka springa en gång själv. Det var inte så svårt som jag trodde nämligen. :)
 
Ska snart få smaka på nybakade kanelbullar, mummma! I love it!
Morgonbild från förra veckan.  Idag i bussen påväg till skolan så låg dimman och solen gick upp och det var såååååååå vackert. Ville bara av bussen och ha kameran med! Så typiskt att man satt fast på en buss...
 
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0