Hurrr?



Det som jag vill veta är hur i allsin dar jag ska orka med att komma hem kl 17 VARJE FREDAG!? Nu är klockan redan 19:45 och hur mycket har jag hunit göra egentliken? Jo det ska jag tala om, jag har gjort följande:
Ätit mat, vräkt i mig äpple paj och lite godis(som jag såklart fick ångra strax där efter, trodde seriöst att jag skulle spy)
Halv sex gick jag ut och red och den rundan vi rider tar ca 30-40 min.
Mockat tre boxar
Sopat stallgången
Fyllt 5 påsar med ensilage.
Fotat 3 kort.
Thats it! OMG, jag kommer inte palla de här fredagarna på vintern när det finns ännu mer saker att göra i stallet.
Föresten så kommer det hem en till häst hos oss i morgon och då har vi 6 st hästar här hemma på gården! Vi har förmodligen aldrig haft så här många på en och samma gång.
ÄNdra fredagarna säger jag bara!

I dag har vi föresten sett klart filmen Troja (det svenska namnet) Den handlar om kriget melan trojanerna och grekerna och jag tycker att den var riktigt bra även om dte var mycket krig och dödande. Men jag älskar värklgen såna här historiska saker, saker som värkligen är historia som man bara blir helt fashinerad över att lyssna på! Tyvärr kommer våra historier mest handla om typ andra världskriget och sådana saker, även om det så klart också är intressant :)

Ok, nu ska jga fortsätta äta lite godis tror jag. Ngn mer mat i kväll blir dte iaf inte, då spyr jag, ärligt ^^

Hursomhelst, Nu är det fredag och det betyder HEEEEEEEEEELG!!!!! Även om den här veckan har gått i raketfart så finns det inget bättre än att sätta på sig mjukiskläder efterskolan, ta fram godispåsen och bara få känna ledighetskännsla^^

Ha en trvlig helg!<3

/ L i n a




Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0