Lite nytt


Prickig bakrund i stället för vit. Kreativiteten flödar.

Okej, här är lite nytt som jag köpte i dag. Jag har börjat gilla att använda läppstift mer och mer nu. Mamma använder alltid det men jag har aldrig förståt grejen. Det är snyggt och så men jag har alltid tyckt att det har varit klibbigt och obekvämt med läppstift. Nu har jag vant mig och har nästan alltid något på läpparna. Jag letade efter ett snyggt läppstift i ullared men visste inte vad jag skulle köpa för färg så jag köpte adrig något. Men så i dag när jag var inne på Lindex för att mamma var i akut behov av en kajal hittade jag den här färgen som jag fastnade för =) Den är nästan åt det oranga hållet. Den kändes sommrig och fin. Sedan köpte jag det armbandet också. Jag fastnade för det med en gång. Gillade att det var lite grövre och tyngd på det. Jag gillar inte armband som känns plastiga och fjäderlätta. Det får järna vara lite tyngd på smycken, om ni frågar mig.

Jag kom just på att Det är sista lovdagen i morgon, panik! Speciellt över den där jävla kursen som vi måste hålla på ridhuset. Vad ska det vara bra för? Jag är ingen veterinär, jag kan ingenting om visitation av häst, ingenting som jag kan lära ut till 14åringar i alla fall. Åååh jobbiga... kurs! Först tänker jag strunt samma, det får gå som det går men sen tänker jag.. varför? Varför ska jag INTE lägga ner energi och se till så att kursen faktist blir bra?  Vi får se hur det går helt enkelt, jag kommer att skämma ut mig haha!

Nu ska jag kolla runt på datorn lite sen ska jag lyssna på ljudbok. Jag ska lyssna på Hungerspelen men hon som läser är så dryg så i går fick jag kämpa med att hålla mig vaken. Det är ju inte riktigt meningen. Då är det ju lättare att jag läser själv haha ^^ 
God natt :)


/ L i n a



Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0