Ullared!

Jag får börja med att ursäkta för mitt dåliga bloggande. Har haft fullt upp hela veckan. Har pluggat som en tok och kommit hem sent och haft annat att göra. Men nu har jag äntligen tid för datorn och sådant som jag vill göra. :)
 
Jag tittar just nu på "1D up all night The live tour" (okej jag kollar om vissa låtar, har redan sett hela nu) och den är jätte bra! Dom sjunger så bra live!! :D Synd att man inte har ett par biljetter till deras turne i år, men det får väl bli nästa gång. :)
 
Idag när jag mockade så försvann all min energi. Jag kände hur det gick som en gräns som gick från huvudet enda ner till tårna och jag kände hur jag blev svagare och helt matt. Var tvugen att gå in och ta någonting sött att äta, sedan så fick jag sitta ner ett tag innan jag kunde fortsätta. Lite obehagligt faktiskt, särskillt när man kände hur det gick som en linje och den gick neråt och all energi försvann. :S
 
Jag har idag varit i skolan (som vanligt) vi hade prov idag. Jag tyckte det gick ganska så bra faktiskt. Jag svarade på allt och utförligt tyckte jag. Men vi får väl se hur det går.^^ Nästa vecka har vi yttligare ett prov, fast i svenska. Orkar inte plugga svenska...blä! Får hoppas att jag iallafall kan någonting till det provet.
 
I veckan så har jag inte gjort så mycket mer än att ha pluggat och jobbat. Jag har dock åkt en snabb tur till Ullared. :) Så jag tänkte jag skulle visa er vad jag köpt (L ville så gärna det)
Jag har äntligen en bra locktång! Första bra jag haft. ;) Man fick även med ett par konstiga skyddshandskar^^
En fin tröja. Skulle igentligen inte gå på klädavdelningen men kunde inte låta bli att köpa den när jag såg den.^^
Lite nailart pencils. Har velat ha detta ett bra tag nu och nu har jag det! Tänkte bara köpa en svart men såg att det fanns ett paket med dessa tre färger, så det var ju ännu bättre! ;)
Kunde inte heller låta bli att köpa mig lite nagellack. Tog ett fint rosa och ett toplack som jag velat ha länge. :)
Toffsar! Man kan aldrig få för många toffsar. ;)
Detta är ju bara ett måste att köpa, dom försvinner ju lika snabbt som man köpt dom.^^
Nytt draperi till min garderob, måste dock klippa av dom och fålla upp dom, dom är aningens för långa.^^
Kunde ju inte låta bli, var tungen att ha den! Så bra!! ;):)
Även en söt rosa lampskärm fick komma med mig hem. Så gullig! ^^
 
Det var allt jag fick kort på. Jag köpte även en bikini men fick inget bra kort på den, den är likadan som Ls bara att den är svart. Sedan så kom jag även på nu att jag köpte en hårmunk också och godis ofc! ^^ När man inte har så mycket att köpa för så hittar man allt man vill ha och när man har mer att köpa för så hittar man inget.^^ Får åka ner någongång snart igen. ;):)
 
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: Sofia, my moving castle

Har du testat toplacket? Ska nog köpa ett imorgon :)

2013-04-13 @ 21:00:33
URL: http://mymovingcastle.blogg.se


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0