Halkan - Check!

Gode gud så nervös jag var i morse alltså! Jag vaknade av alarmet kl 8 och jag hade en stor klump i halsen. Trodde jag skulle spy flera gånger. Kl 10:25 åkte vi in till stan. Det blev bara jobbigare att sitta hemma och vänta. När jag kom till körskolan så var det en kort stunds väntan innan vi packade in oss i den lilla bilen och åkte iväg.
 
Väl där uppe så fick vi ta en macka och juice/kaffe. Jag kan ju säga att jag knappt fick i mig halva mackan. Inte nog för att jag var så nervös att jag inte kunde äta så hade mackan en besk smak, vilket inte hjälpte.
Vi delades in i två grupper och våran grupp fick ha teorin först. Det tog väl kanske en timme och 20 min eller nått sådant. Efter alla videor och hemska bilder så var det dags för att köra lite. Vi delades då in i ytterligare två små grupper och vi gick till två olika banor. Jag började med bana ett. Vi skulle först åka på en rak sträcka och komma upp i en viss fart. Vi började med 40, för att sedan tvärbromsa och se hur långt vi gled innan vi stannade. Det var lite läskigt när jag försökte väja undan för "barnen" och hela baken på bilen åkte iväg. Dock var det lite roligt ändå.^^ Efter det så var det slalom. Vilket gick hyfsat bra det också. Man körde då denna banan ungefär 3 gånger i olika hastigheter.
 
Efter det så fick vi gå ut ur våra bilar. Jag hade först en Ford någonting, väldigt fin stor bil. För att sedan byta till en Volkswagen. På denna banan så skulle vi komma in i en skarp kurva i olika hastigheter. Även denna banan gick bra. Jag blev godkänd och var väldigt lättad över att vara klar. Det roligaste var nog att man fick varsin bil och man satt helt själv i bilen, vilket kändes väldigt konstigt till en början.^^
 
När vi var klara med allt detta så hade klockan redan blivit tre. Tiden hade bara rusat förbi! Jag körde första biten hem igen. Vilket jag tycke gick väldigt bra, så det är jag nöjd med! :) Känns skönt nu att ha den jobbigaste delen med körningen gjord.^^ Jag måste ju även säga att det var faktiskt väldigt roligt också. :)
 
Nu är det en vecka kvar tills nästa körlektion, vilket är omkörning. :)
Kan inte få nog av hur söt den är!! ^^
 
 
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0