Ojsan

Ja, jag sa att bilderna skulle komma upp inom kort, men så har det gått några dagar. Sry.^^
Jag kan ju också säga sry för sådan dålig bloggning från min sida. Jag har varken haft orken eller gjort någonting som är värt att blogga. Dock har jag ju några bilder till att visa från nordensark, dom kommer upp imorgon. :) Lovar!
 
Idag har det varit väldigt varmt. Man kände på sig nu i morse att det skulle bli åska. Vilket det även blev. Dock gick det bara förbi, som tur var. Fick några rejäla åsksmällar i alla fall.
Själv har jag inte gjort så mycket idag. Hjälpt till lite med huset, skrapat färg. Sedan så har jag fått min lillasyster till att förhöra mig på nästan hela "stadskörnings" kapitlet. Vilket jag kunde förvånats väl bra.^^ Vilket är bra. ;)
Annars så har det varit för varmt för att hitta på någonting annat.
 
Jag börjar även bli lite nervös inför halkan som jag ska göra på måndag. Vill bara få det gjort. Vad jag längtar tills Elin och Lina ska börja med det här och jag kommer kunna tänka att det har jag redan gjort.^^ Lite sakadeglädje får man väl ha.^^ Dock tror jag att det kommer gå bra och vara ganska så roligt. Det är i alla fall vad alla säger om halkan.
Dock så läste jag min lillasysters tidning och det fanns ett horoskop. Jag läste och dom har olika symboler för olika saker som kommer ske på olika dagar, så som lycka, pengar, varning och kärlek. När tror ni att varningstriangeln satt? Jo på den 5 augusti, vilket är nu på måndag. Passande, verkligen...^^
 
Just det tänkte tipsa om en låt som jag inte kan få nog av just nu och det är "Ryan Star - Losing your memory." Åh den är så himla bra! :D
 
Tycker även synd om lilla Lina som inte kan kolla på youtube klipp. Jag som tycker det är jobbigt när man har 10 klipp att kolla på och hon har nu 36 st. Det var en passande tid att få sin dator på lagning. Nu när alla youtubers har börjat att vlogga varje dag.^^ Till och med dom som aldrig vloggar gör det just nu. ^^ xD
 
Okej detta blev då ett långt inlägg. Hade inget att säga men ändå så blev det långt. ^^ Nu ska jag kolla på PLL säsong 4 avsnitt 3. ;)
 
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0