Sista helgen innan Jullov.




Ååå vad skönt det var med långhelg! Var ledig i fyra dagar och nu är vi inne på sista veckan innan jullov, känns inte jätte jobbigt haha!
I helgen har jag värkligen bara tagit det lugnt. I torsdags bowlade vi, det var skoj även om jag suger på att bowla. Förstår inte hur jag lyckades få en strike eftersom att hälften av alla slag hamnade bowlingklotet längst ut i kanten.
I fredags åkte vi till fyndlagret i tranemo. Jag tyckte inte det var något att ha direkt men det varendå roligt att gå runt och kika, när vi kom hem kastade vi i oss mat för sen var det dags att åka i väg på bio. Var så klart tvungen att se The hobbit del 2. Skit bra film men tycker att 3 timmar blir väldigt långt när jag kollar på bio. Omringad av en massa människor och kan inte riktigt ta vägen någon stans. Längtar tills den släpps som film så att jag kan kolla på den hemma :)
I lördags åkte jag, Elin och mamma in och hälsade på moster och nyfödde lilla kusin. Det är alltid en sån speciell känsla att hålla en liten bebis för första gången. En liten individ som är såååå underbart liten och som man kommer att få se växa upp, ganska coolt egentligen. Kan dock inte sluta tänka på att när han är 10 kommer jag att vara en gammal tant i hanns ögon. Haha fy! Kan ju yttnytja det och skämma bort alla mina kusiner så jag får se det som en fördel att jag är gammal (eööer nått) ;)
Därefter åkte vi in till stan och köpte de sista julklapparna-skönt att ha det gjort! Visst är det kul att köpa julklappar men dte är alltid lite stressigt och jag tycker det är vädigt svårt att hitta en passande julklapp till vissa människor. Vill ju inte köpa något för att jag "måste" utan för att jag tror att personen kommer bli glad och har användning för det :)

Min helg har med andra ord varit bra, nu väntar 4 dagar i skolan innan jullov. Wiiiiiiiiiiiiiiii!


/ L i n a 

Kommentarer

Postat av: R

Ja, om tio år då är du allt en riktig liten tant...på 28 år xD

2013-12-16 @ 20:01:40


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0