Inte många knop......




......Som jag har gjort i dag haha... Usch vad trött jag är i dag. Häll på att somna i soffan innan jag insåg att det inte var så smart att somna kl 17 på eftermiddagen^^ Men at jag är trött får jag så klart skylla mig själv. Har inte riktigt lärt mig än att somna i tid sedan jullovet och därför blir det en aning sent varnda kväll hehe. 

Jag såg föresten en ny serie igår som jag har väntat på som heter Arrow, någon som såg den? Jag tycker att den värkar vara spännande men jag ska inte säga något. Så fort man fastnar för en serie (och nu menar jag inte komedi serier) så brukar serierna spåra ut efter ett tag. Folk dör eller blir typ helt knäppa eller så händer det massa konstiga saker som man inte vill ska hända^^ Känner ni igen er? Lite tråkigt tycker jag, dock är inte alla serier så. 

Huaaa redan Onsdag har jag förståt. Jag har varit vimsig hela veckan på vilken dag det är förmodligen beror det på att dagarna går så snabbt! Men det är bara bra för snart är det lov (redan) och då får dagarn gärna sakta av en aning ;)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: Axel

Fina bilder, den första var väldigt härlig:)

Svar: Tack, kul att höra :)
lina klaesson

2013-02-08 @ 21:32:10


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0