Sista dagen på lovet idag....why!?!

Vill verkligen inte börja igen. Alla måsten och allt som ska göras. Det är så mycket nytt och jag måste göra massa saker som jag aldrig gjort förut. Kommer inte vara riktigt "fri" från alla måsten förens till sommaren typ och det känns ju bra...ne. Har närmligen för det första, testlektion imorgon på körskolan, sedan så har vi en svenska redovisning och sen så börjar praktiken nästa måndag. Vill bara ha juni nu alltså. Då är praktiken över och sommarlovet har börjat. Har kvar körskolan, men då har man endå kommit någonstans och är van vid allt man måste göra där. Men man får väl se det från ett annat ljus och se det som ett äventyr eller nått(?)
 
Men nu ska vi inte vara nervösa och negativa. Man får se det som en rolig sak och se fram emot allt man får ut av det. Körskolan, ja då får jag ju körkort, praktiken då kan jag få en större chans att få jobb eftersom dom sett hur jag är och hur jag jobbar. Svenskan...em...ne du inget positivt där.^^ Okej, känns lite bättre nu faktiskt, känner att min söndags/ allt-jag-måste-göra ångest lyftas bort lite från mina axlar.
 
Okej, till det jag faktiskt skulle blogga om.^^ Jag har gjort ett test till att göra min egen designade mugg! ;)
 
Allt man behöver är 1: en mugg
2: Permanenta pennor
När du har det så kan du börja skriva eller rita vad du nu vill på din mugg. Ett tips kan vara att inte rita alldeles för högt upp, då det inte är så bra att få i sig det om man nu ska dricka, så gör inte som jag, utan gör längre ner.^^
Så när du har skrivit/ritat det du vill på muggen så ställ in den i ugnen på 200 grader i 30 minuter. Låt muggen stå kvar i ugnen medans den svalnar. Det kan ända att den spricker om den går från varmt till kallt alldeles för snabbt. Låt den stå i ugnen ungefär i en timme efter att man stängt av ugnen. Jag har inte tagit ut min mugg än, den svalnar fortfarande så jag är ju inte 100% säker på att det kommer att fungera. Men det ska det. Man ska handtvätta dom och inte tvätta dom i diskmaskinen. Om man inte vill använda permanenta pennor som igentligen inte ska vara till detta så kan man ju köpa riktigta rita-på-muggar-pennor. För det är inte bra om man får i sig utav det. Så ja.^^ Men lite roligt är det endå. :)
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: R

Okej, ett tips, blått bleknar och även rött, svart håller...måste jag ju göra om...-_-

2013-02-17 @ 16:21:35

Postat av: L

Haha den blev ju kanoners. Det hade varit kul att rita dom ist som "manga" och sen skriva men det är klart på tok för svårt....

2013-02-17 @ 17:30:13

Postat av: R

L: Jo vist hade det, dock blev muggen inte bra väl ute. Det blåa och det röda var blekt och det blå såg grönt och blekt ut...fail kan man säga. Man ska nog ha bättre pennor som ger en mer klar och stark färg från början.

2013-02-17 @ 20:42:50


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0