Hemma i min varma säng

Yes, idag är jag hemma. Jag åkte hem innan idrotten igår. Jag kom nästan ner till stan då jag ringde mamma och kollade om hon kunde hämta mig, men det kunde hon tydligen inte, det var mitt i matningen och rena kaosen på jobbet. Så jag hade då missat 200 12:10, eftersom hon inte svarat tidigare och fick ta 201 som gick 12:50 och kl var ungefär 12:25. Så jag gick in till ica på övervåningen och stog där tills ca 12:30. Sedan gick jag ut till bussstationen och bussen kom 12:45. Satt på bussen och lyssnade på musik och tiden gick då lite fortare. Sedan fick jag även gå hem, hade jag vetat det så hade jag packat ner vantar och halsduk men men.
 
Efter att jag kommit hem så kollar jag datorn och alla dom youtube videorna som hade kommit upp. :) Senare på kvällen kollade jag och min storasyster på 3 st avsnitt av "Downton abbey" första säsongen, SÅÅÅÅÅ bra serie!! Älskar den!!!!♥ Dock så dör alla jag gillar i den, men det får man komma över helt enkelt.
Jag kollade på "The wedding date" senare på kvällen sen, jag älskar den filmen, särskilt det som han säger i slutet "I'd rather fight with you than make love with anyone else." :)
 
Idag vaknade jag kvart i tio. Har sedan dess mejlat vårt arbete till E&L, smsat med min kusin och lyssnat på musik. Ska snart ner och äta frukost och kolla på tv. Och kanske om jag har ork städa mitt rum lite smått, ser ut som...ja skit helt enkelt. Men ni får alla ha en trevlig fortsättning på er dag. ;)
 
Låttips: Bridgit Mendler - Hurricane - blonde - love will tell us where to go. :)
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0