Lasse plutt.




Snyggare klippning får man ju leta efter HAHA! Pinsamt i fall nåon skulle se honom så där. Folk kommer ju undra vad vi har hållt på med. Men så går det när man är dum nog och ger sig på att klippa en galen ponny. Det är inte så att han behövde klippas men vi ville få bort pälsen som fanns på ryggen, eftersom att han har gått utan täcke så har det kommit in massa sågspån i pälsen som kliade. Det roliga är att nu när pälsen är av (i alla fall på halva sidan) så ser man hans sk. "trivselfläckar" ni ser att han är lite "prickig" i pälsen eller skiftningar om det är så man ska kalla det? :)

I dag har jag gjort NADA, nothing, inget! Uschhhh hatar såna här dagar. Jag har ju ridit och så men det räknas knappt för annars har jag inte gjort någonting. Hade tänkt följa med och åka skidor men jag har inga skidor och dessutom är det världscuppen nu i hoppning.
Så ja, hela eller halva, dagen har jag kollat på skidor. Enda sporten som är rolig att kolla på förutom ridsport ;) Om det inte är så att det är OS dår är nästan allt roligt. Det gick hursomhelst bra för sverige i stafetten. Om normannen hade flyttat på sig så att inte Hellner hade varit tvungen att sakta av för att inte hamna i sargen... då hade "vi" vunnit! ;)

Nepp, nu blir det ridsport. Ha en fortsatt trevlig söndag, för det ska inte jag ha. Dessutom mår jag så där konstigt att man inte vet om man börjar bli sjuk eller om det är annat. Jag är täppt i näsan, men inte förkylld och mina kinder dunkar typ som att jag har feber men det har jag nog inte. :) AJA, shite the same.......

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0