Motljus *9


Hoppla hej! Jag säger bara W-O-W vad fint väder det är ute i dag. Jag har varit ute och fotat en bra stund nu på hästarna. Jag var lite osäker på att ta med kameran ut från en början. Vad jag vet så mår ingen kamera bra utav att utsättas för stark kyla men jag kunde helt enkelt inte låta bli :O Solen sken så fint mellan träden och allt bara glittrade, jätte fint!
Jag har tagit 402 kort i dag så jag har en hel del kort att visa. Ska lägga ut bilder på Otto, Polka och Lasse som fick bli offer i dag. Otto ha tydligen tröttnat över att stå modell för han var inte alls nöjd.. Den som blev bäst var Lasse om tyckte det var kul att få hänga med ut. Kände att jag på något sätt hade saknat honom. Han var så glad över att följa med ut att jag fick dåligt samvete.. Har inte tagit mig tid över honom på länge, sedan i höstas säkert. Men å andra sidan är det inte mitt ansvar att se till att han ska bli ompysslad, det är inte min häst, även om det känns som det i bland. Men jag VILL ju pyssla om honom men det blir aldrig av. Det ska det bli ändring på, den saken är säker :D Jag busade lite med honom på åkern så han började bocka och stolla sig. Sedan släppte Elin honom på andra sidan åkern så att jag kunde ta kort. Som väntat blev det full rulle förbi mig och under stacket för att sedan kuta till de andra hästarna men det var kul :)

Det kommer som sagt komma mer bilder på Otto, Lasse och Polka :) Så länge visar jag de här ovanför. Jag gillar bilder med motljus, de kan vara oskarpa också. Tycker att det kan vara fint med oskarpa bilder i bland, beroende på vad motivet är så klart :)

Nu börjar jag bli hungrig så ska äta nu :)

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0