Sååå kallt!

Det är jätte kallt ute nu. Hade verkligen ingen lust att gå ut och fixa stallet idag. Bävade mig för att gå ut. Dock väl ute och klädd i varma kläder så var det inte så farligt, det tog inte så lång tid heller.
Hästarna hade styltor idag när dom kom in och jag kunde inte få av dom, så mamma fick ta en hammare och bända loss dom från hovarna.^^ Då satt dom hårt!
 
Fredag imorgon, woho! Älskart' ;) Hade min debatt idag så jag slipper tänka på den. Dock var det inte så farligt, även om jag inte pratade alls mycket, sa ett argument och det var allt. Jag fick ingen chans och jag fick värsta släppet i huvudet och kom inte på någonting att säga tillbaka förens jag var ute ur klassrummet och bah "jag hade ju kunnat säga så och så" men men. Imorgon kan jag ta det lugnt på svenskalektionen iallafall. ;)
 
Ska även be pappa kolla om man kan hyra eller köpa "The perks of being a wallflower" har väntat en evighet på att få se den! Sverige är alltid så sega med att få in nya filmer. Så jag hoppas att den finns ute i butikerna nu. :)
 
Lite bilder som jag tog i onsdags. :)
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

Trevligt att få nytagna bilder som ger sommarkännsla :)(Y)

2013-01-24 @ 22:34:33

Postat av: R

L: Ja vist är det! ;)

2013-01-25 @ 14:37:10


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0