Life is too short to worry about the little things

I brist på intressant rubrik så blir det några kloka ord. ;)
 
Idag gick jag upp halv 7. Kl 8:10 så gick bussen in till stan. Hade en dubbel körlektion idag. Det är härligt när man känner hur man blir bättre och bättre i sin körning. Idag fortsatte vi att öva på vänster och högersvängar.
Efter att det var klart så tog jag bussen hem. Väl hemma så hjälpte jag mamma att vattna lite blommor och sedan så åt vi jordgubbar med grädde. Mumma! Efter det så gick vi på en promenad ner till hästarna och kollade till dom lite. Har även läst ett kappitel i teoriboken. Tänkte jag skulle göra ett till prov idag. Hoppas på att jag blir godkänd! ;)
 
Imorgon så blir det till att kanske tälta hos Elin och Lina. Hoppas på att det går. :) Sedan på onsdag så följer jag med dom när Elin ska på träningstävling. Alltid roligt att kolla på. :)
 
Igår när jag och mamma skulle rida så tog vi upp hästarna till stallet och lät dom stå och vila en stund efter ridturen. Men först så skulle jag ryckta Monne lite. Så jag sätter ett grimmskaft för hans boxdörr så att han inte kommer ut. Det enda var att stalldörren var öppen och när Monne har bestämt sig för att ta sig ut så gör han det. Jag stod med ryggen åt Monne och pysslade lite med Master och sedan så brakar det till och då ser jag hur Monne går ut under grimmskaftet...det var ungefär kanske 1.30 cm lågt! Det drog ut lite på grimmskaftet. Väl ute så stack han direkt iväg. Men som tur är så är han en väldigt stor gottegris, så lite godis gick ju inte att motstå. Så det var inte så svårt att få med han in igen.^^
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0