sommargäster och sightseeing

Ja, i helgen så har vi haft sommargäster. Dom kom på torsdagkväll och åkte hem idag. Jag och pappa var snälla och satte upp det stora tältet åt dom, så att det var klart. Inte roligt att ha suttit i bil hela dagen för att sedan sätta upp tält klockan 11 på kvällen. Kan ju säga att jag blev helt uppäten utav alla knott som var där, trodde jag skulle bli galen! Dom var borta nästan hela fredagen för shopping i Ullared. När dom kom tillbaka så var det kvällsmat och prat som gällde för kvällen.
På lördagen så bestämde vi oss för att visa dom stan och åt middag på det mysigaste kafét vi har. ;) Det blev även en sväng till lager för att handla. Skulle egentligen inte det, men när man ändå var där och pappa betalade så passade jag på att handla. ;) Blev tre tröjor för sammanlagt 280 kr, inte så dumt det inte. ;)
Vi gick även lite på gatorna i stan även dom det var stängt i dom flesta affärerna. Det var tyst och lugnt. :)
 
Imorgon så blir det till att packa väskan och åka till Elin och Linas sommarstuga. Ska bli spännande att äntligen få se hur dom har det. :) Just nu så ska jag nog fortsätta att kolla på videor på youtube. ;) :)
Bye bye///R<3
 
 

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0