Vackert väder och myr bett

Igår vaknade jag vid 5, för jag skulle med mamma till jobbet för att ta bussen in till stan för en körlektion. Det var underbart väder så jag valde att ta på mig klänning och jeansväst. Så härligt! :)
När jag var hemma igen runt 09:40 så slöa jag runt på datorn. Efter det så tog jag på mig långbyxor (mina träningsbyxor för att vara mer exakt) och gick ner till en av hästarnas sommarhagar och tänkte jag skulle fixa stacketet och klippa bort allt som låg på det. Tråden var såklart av. Ett plus på detta var att få ett myr bett. Det föll ner två myror på mig och den ena landade på axeln och den andra på ryggen. Och såklart så bet den mig. Det sved ganska så gött i ryggen sen. Så går det när man ska vara snäll och fixa stacketet till mamma.-_-
 
Idag är vädret inte lika fint. Som det stod att det skulle vara idag. Men idag ska vi in till stan igen. Mamma ska handla och jag ska ha körlektion. Sedan så hoppas jag även att jag hinner fixa klipp/färg tid hos frisören. Vill få det gjort nu, orkar inte med mitt hår och dess bruna färg. Får se om det blir hel blond eller om man kan lägga in massa slingor. Får se vad dom tycker. :)
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0