Dagen före midsommar.


OJ vad dagarna går! Jag tror jag har haft max två dagar som har varit tråkiga och helt meningslösa. Annars har vi hållt igång i stort sett hela dagen, skönt! Hällre att dagarna går än att man slösar bort dom genom att vara hemma och dryga:) 

I dag följde jag med min moster in till stan för att se om det fanns något fint att ha på sig i morgon. Inte helt oväntat så hittade jag ingenting. Därimot så hittade jag lite annat "nödvändigt". En cool sport BH, en skönt, långärmad tröja i färg grå. Den köpte jag mest för att jag behövde mer långärmade tröjor. Sedan köpte jag två par shorts. Lyckades av en slump hitta dom på barnavdelningen haha, 150 och 179kr billigt! Så jag är trots allt nöjd endå =) Jag förskte att spara lite på pengarna, på lördag ska vi troligtvis åka till åhaga och se om dom har några roliga kläder där. Hoppas att allt inte är slutsålt. 

Åå just det,Teen wolf som jag pratade om, jag har sett klart säsång 1 och 2 nu. Säsång 2 var nästan jobbig att kolla på, det var spänande från avsnitt 1 till sista avsnittet (12) serien rekomenderas i alla fall. Nu är frågan på vad jag ska kolla på för annan serie eller om jag kanske ska läsa en bok. Det var en evighets sen som jag läste. För två årsedan hade jag en period då jag läste nästan så fort jag hade tid. Jag satt från morgon till kväll för att läsa ut en bok för att sedan fortsätta till nästa. Jag saknar att läsa faktist. Att leva sig in i en bok och man bara vill läsa mer och mer det saknar jag riktigt mycket!

/ L i n a
 

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0