Djurparken #3

Här kommer sista omgången av alla djurbilder som är mina favoritbilder nämligen på pingvinerna! Haha de var så söta, klumpiga på land men smidiga som sjutton i vattnet. En pingvin var helt galen och var som ett spjut i vattnet och hoppade upp och ner. Jag försökte få kort på den när den hoppade men det var minsan inte lätt ^^

Egentligen har jag mer bilder på pingvinerna men det blir nästan för mycket annars ^^

Just nu sitter jag ute på trappan ( så att ni inte tror att jag sitter inne i det här fina vädret ;) ) och njuter av värmen. Dock börjar det komma mer moln och enligt väderraporten ska det bli regn i eftermiddag ;/ Jag ska snart följa med in och handla, måste ju ha godis O_o Jag längtade efter godis hela kvällen igår så nu måste jag ha lite (godisberoende hehe)
Jag är sugen på att se en bra film i kväll, igår såg jag på warm bodies och den var faktist bra! Inte jättejätte bra men helt klart sevärd. Den handlade om en zombie som inte är som alla andra zombies, han blir förälskad i en "dödlig" tjej och ju längre tiden går desto mer lik en människa blir han. Om ni vill ha filmtips rekomenderar jag "warm bodies"  
Jag hade tänkt kolla på "into the white" men filmen höll på och hackade hela tiden så efter 10min stängde jag av, är det någon som har sett den, är den är bra?

/ L i n a
 

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0