mjukiskläder och inget smink...

Ja, det är så jag vill gå klädd idag. Men eftersom jag måste in till stan för körlektion och lite andra ärenden så blir det att sätta på sig riktiga kläder och smink. Sitter just nu i ett par sköna träningsbyxor, linne och kofta. As skönt!
 
Det är betydligt kallare idag. Dock så ska det ju bli upp till 27+ imorgon, hoppas hoppas! ;)
 
Igår hade jag en dag som var lite mer fullsatt än vanligt. Jag gick upp runt kvart i tio och fick då reda på att om jag ville så ville min storasyster gärna att jag skulle följa med henne till tandläkaren och bussen gick 10:41.  Så det var ju bara att snabbt äta upp frukosten och sedan slänga på sig lite smink och kläder. Var hemma igen kl 12:30. Åt lite mat och sedan åkte vi och lämnade min lillasyster hos hennes kille och sedan lämnade vi av min storasyster i stan och gick och handlade lite mat. Efter det så blev jag själv nästan hela eftermiddagen/kvällen då mamma jobbade och min lillasyster skulle på bio och kom inte hem förens vid nio. Fick dock lite gjort så som att städa mitt rum, vattna blommor, dammsuga nedervåningen och gjorde klart ett till körskoleprov. :)
 
Idag ska jag om ca en timme åka in och ha en körlektion och sedan gå på stan lite. Som tur är så bjuder mamma på fika efteråt så jag har någonting att se fram emot efter lektionen. :) Efter det så blir det till att komma hem och slänga på sig mjukiskläderna igen. ;) ^^
 
Tips på låtar:
 
1. OneRepublic - Counting stars
2. Jason Mraz - I won't give up
3. Glee - The scientist
 
Och om ni har riktigt tråkigt och inte har nått att göra så kan jag rekomendera att kolla på "tahultsbarn" på youtube, en tjej som jag har kollat på hela morgonen. :);)
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0