UNDERBAR DAG!


Sötnos Mira 


Aa vad det kommer att bli tråkigt att lämna den här klassen nästa år, alla är så roliga och lätta att umgås med. I dag körde vi brännboll på första lektionen. Medans Rebecka varvade om och om igen träffade jag knappt bollen haha, men det gör inget, det var roligt endå. Det var ganska oseriöst spel för alla var så himla slöa eftersom att det var så varmt men det var endå kul att hitta på någon aktivitet :)
Sedan på sista idrottslektionen hade vi kubb och mitt lag ägde ut varenda en och förlorade inte en enda match av 3! (jag borde nog nämna att vi hade en ruskigt stor tur 2/3 matcherna och borde egentligen ha förlorat dom heheh)

Efter den roliga skoldagen följde jag och syrran med mormor till stan, jag handlade födelsedags present till mamma och en ny mascara till mig själv :) Jag skulle behöva köpa en ny boddy lotion men jag vill ha en som luktar riktigt gott och gör huden mjuk och len och det har jag inte hittat än. Den som jag har nu älskar jag och kommer från H&M. Den har lukten vanilj och äpple, ganska konstig blandning men luktar skit gott ;)

Hur som helst, just nu lyssnar jag igenom den spel listan som R tipsade mig om för någon vecka sen(bara så att du vet så att du inte tror att du skrev den i onödan^^) Jag har hunnit lyssna på halva listan än så länge och hitils gillar jag varenda låt. Ni får gärna fortsätta att tipsa :)

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: L

Nedrans, jag glömde skryta om hur nyttig jag har varit i dag, jag får ta det en annan gång :)

2013-06-03 @ 20:50:15


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0