En ny vecka

Ja, måndag imorgon och vi börjar alla om igen. Man kämpade sig igeom denna veckan för att komm i "mål" på fredagen och nu tar dom oss tillbaka till start och vi får springa samma lopp igen. Känns lite så iallafall.
Praktik imorgon, känner mig inte så negativ emot det om jag ska säga så. Känns faktiskt helt okej. :)
 
Idag så flyttade min storasyster ut. Så idag har vi bärt ner hennes saker till släpet och hon åkte runt 12 idag. Efter att hon åkt så gick jag ut och mockade och fixade i stallet. Jag red även idag! Det var då verkligen längesedan. Fick ont i ryggen i början. Fick dock hoppa av ett par gånger och se till så att det inte blev för stora styltor under hovarna. Det var bara en som var svår att få av när jag stog i skogen med en pinne till hjälp. Fick sedan ta en stor sten och slå av den med. Men annars så gick det bra. Det har ju varit sådant underbart väder ute idag att man inte kunde låta bli att vara ute.
Jag, mamma och min lillasyster åkte upp och besökte och fick se min storasysters nya lägenhet. Den var väldigt stor och väldigt fin. Så där kommer dom nog trivas jätte bra. :) Jag ser fram emot att få fixa till mitt egna rum nu. Få ut alla saker som inte är mina och slänga massa som man inte behöver ha. :) Ska bli sååå skönt att bli av med allt skräp! ^^
 
Lite nya låttips till er:)
 
1: Mat Kearney - Ships in the night
2: Justice - On'n'On
 
Enjoy! :)
Denna fina bilden är faktiskt tagen utav min lillasyster, ungen har lite talang endå. ;)
 
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

Hälsa Kajsa att jag tycker att bilden är jätte fin ^^

2013-03-03 @ 19:55:33

Postat av: R

L: Det ska jag då allt hälsa henne :D

2013-03-03 @ 20:07:19


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0