Halva veckan gjord

Ja, nu är halva veckan gjord. Känns skönt att ha praktiken gjord för denna veckan och man kan kryssa över ytterligare tre dagar. Vi har redan gjort halva praktiken, tiden går fort kan man ju lugnt säga.
Dock känner jag mig lite, nervös kanske, över skolan, vet inte om det beror på min körlektion eller naturkunskapen. Min körlektion slutar lite innan mentorstiden börjar, vilket gör mig stressad. Jag tänkte ja ta kl 10, då har du ju 20 min att ta dig upp till skolan igen för att äta. Men nejdå, då ska läraren lägga mentorstid 5 minuter efter att min körlektion slutat.-_- Typiskt. På naturkunskapen så ska vi säga upp den informationen som vi tagit reda på om en produkt, inget stort men jag blir endå lite nervös/orolig av någon anledning.
 
Idag sprang jag ner på stan under min rast. Hade nämligen sett en tröja jag tyckte var fin i ett skyltfönster till en affär jag aldrig gått in i förut. Jag viste att den skulle kosta lite extra eftersom affären var så liten. Är inte så förtjust i små klädaffärer. Man känner sig iaktagen och priserna är dyrare.^^ Blir så shoppingsugen nu. Varför kan man aldrig ta sig in till stan? Vill handla så mycket!^^ Påtal om allt och inget, vilket skit väder det är! Jag vill ha vår! Vårjacka, slippa ta på sig massa kläder bara för att gå ut. Slippa frysa när man står och väntar på bussen. Hoppas att april tar med sig lite vår till oss. :)
 
Igår gick ja och la mig kl 8 och kollade på första avsnittet utav "stolthet och fördom" serien. Så det blir det till att göra ikväll också. Så mysig serie, älskart'! :)
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

hej fröken "bloggar sällan" ^^

2013-03-20 @ 21:45:00

Postat av: Sofia, my moving castle

Det är väl bara att säga till läraren att du hade en körlektion inplanerad innan ni fick reda på mentorstiden och att du kommer komma lite försent? :P

2013-03-21 @ 10:36:57
URL: http://mymovingcastle.blogg.se

Postat av: R

L: Hej på did med! ^^

2013-03-21 @ 18:59:41


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0