Härlig måndag ha...ha




Seriöst, jag tänker bara skratta åt den här dagen för den har inte varit jätte rolig men inte tråkig heller för den delen. Det började med att vi skulle åka till badhuset i dag så vi skyndade oss allt vad vi kunde i stallet. Före tio var alla hästarn motionerade och allt i stallet var gjort. Då får jag för mig att kolla öppettiderna i badhuset och det är klart att de öppnade kl 13. Jag har kollat innan men jag hade fått för mig att de öppnade 7. Så den planen gick plötsligt upp i rök. I stället åkte vi ner till gymmet och det var i försig kul men sen när vi kom hem hade jag ångest över den kursen som vi ska hålla i morgon om "visitera häst" (som ingen har anmält sig på "förvånad" haha) 

Efter lite krångel kom vi till ridhuset 10min försent fast egentligen skulle vi ha varit lediga idag. SEDAN skulle jag rida en häst på en lektion. Man kan nog säga att av alla 8-11 åringar så var jag den som såg ut som en nybörjare. Fy vad arg jag var på hästkräket! Första gången jag red henne så höll hon på och tramsa men i dag var det extremt. Jag fick inte fram henne, hon total vägrade att gå! Så efter halva lektionen fick jag hoppa av och leda ut hästen. K-U-L! hahaha jag dör.... 
Sedn har jag haft träningsverk i hela kroppen så när jag skulle lyfta upp en bom höll jag på att tappa den så att jag fick klämma fast den mot väggen. Klart att en helridgrupp var där och såg på ;) 
Men som sagt, dagen har varit ok endå, även om ingenting har gått bra för mig i dag ^^


/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0