I Love my outfit



Mån-Ons går i ett fast något långsamt. I måndags gick dagen värkligen super snabbt, trodde att jag kollade fel på klockan för att den redan var 17. I går trodde jag ärligt att klockan skämtade när den bara var 15. Men det går bra. Tycker dock att jag hade kunnat ta för mig mer när jag ska ta hand om en lektion. Jag säger väll 2 meningar totalt, pinsamt men orden fastnar i halsen haha^^
Jag börjar med att gå upp vid halv åtta och tar mig tid till att äta frukost i en timma innan jag går ut till stallet, när allt är klart ä klockan 11 och då brukar jag slöa eller ut och springa och sedan äta middag innan det är dags att åka vid halv ett. Kommer hem strax före 19 på kvällen och då kurrar nin mage så in i bomben.
Det är ungefär så dagarna ser ut för mig. Samtidigt som det är mysigt att vara på ridskolan kan jag inte låta bli att längta efter skolan och gå tillbaks till gamla rutiner. Det roligaste vi får göra där är så klart att rida. Även om det är små ponnyer. Men det en liten häst som jag har fastnat för som kanske skulle passa R. Hon är förmodligen en korsning och ser ut som en liten nordsvensk. Hon är super mysig och väldigt känslig när man rider och stannar med en gång på komando. Dock är hon en unghäst och har sina fasoner som ex i måndags vägrade hon att gå framåt så jag var tvungen att hoppa av och hämta spö. Men annars är hon som sagt väldigt rolig att rida :)

Jag har ingenting att skriva om, som vanligt. Jag tänker ihop ett bra inlägg på dagen men när jag väl ska skriva blir det tråkiga och osamanhängande texter haha.. 
Snart ska jag äta sedan är det dags att bege sig till ridskolan :)

/ L i n a


 

Kommentarer

Postat av: R

Ja ibland känns det som om tiden står stilla, vilket är väldigt jobbigt. Men vi ses ju imorgon! ;)

2013-03-06 @ 20:10:39

Postat av: L

Yeey :D

2013-03-06 @ 21:24:01


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0