Inga kvalitéts bilder precis.




Oj fy tusan vad mätt jag är efter dagens kvällsmat som bestod av en himla massa frusen frukt, fil, nötter och två knäckebröd. Till efterrätt åt jag chockladpudding haha usch^^ 

I dag vaknade jag kl 7 och kunde inte sova sedan. Den senaste tiden har jag inte kunnat sova längre än till halv åtta och knappt det. Det är ganska skönt faktist men jag gillar inte att jag känner en stress känsla när jag väl vaknar. Jag tänker typ "shit klockan är halv åtta, måste gå upp!" 
Jag åt en lugnt frukost innan jag gick ut till stallet, mamma skulle till ridhuset nämligen. Då passade jag och elin på att fråga om vi fick vara lediga i dag eftersom att vi var med på tävling hela dagen igår (9-17) Jag tyckte att det var självklart att vi skulle få vara lediga eftersom att vi åkte med på våran lediga dag men det var det tydligen inte för dom eftersom att de var tvugna att disskutera det först. Men hur som helst fick vi det. 
Ja.. sedan har jag städat, ridit, köpt nya träningsskor( behövde bara betala halva priset av skorna:D) sedan var det tänkt att vi skulle simma men eftersom att lillkusin var med fick vi inte gå in för det var "vuxen tid"-_- ist åkte vi hem och bastade med hårinpackning :)

Äsch, vad gör jag här egentligen, har ingenting vettigt att säga haha.

Ps. Vi har, efter den här veckan, haft hälften av vår prakitik redan! :O

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0