Min dag

Fantasifullare rubrik får man allt leta efter.^^
 
Ja, idag har jag gjort dag 1 av 3. Har gått helt okej, slutade vid 3. Dock så har jag haft ont i ryggen idag. Jag red igår för första gången på väldigt länge. Vilket gjorde att jag fick ont i ryggen när jag red. Men efter det så var det ju ingenting. Men idag när jag skulle lyfta alla barnen på och av gungorna - givetvis så ville ju alla barnen gunga - så kände jag att min rygg gjorde ont. Den gör dock inte ont hela tiden uten bara när jag lyfter nått. Så får väl ta det lilla lugna imorgon.
Imorgon är det en lång dag. Känner väl mig inte så där taggad precis. 8-18. Inget att hurra över. Dock är det en väldigt skön känsla att komma hem sen på kvällen och vet att det är en kort dag sen. Imorgon måste jag dock ta en buss hem och gå. Vilket känns väldigt härligt att göra efter en lång dag. -_- Men men, det är ju värt det helt klart. ;)
 
Idag har vi även fått ner min lillasysters garderob. Så mitt egna rum börjar att ta fart. ;) Känns väldigt skönt att få bort allt bit för bit.:) Någon gång i veckan så skulle jag tro att "soffan" åker också. Det blir mycket städande. (Ja, det ser ut som ett bombnedslag i mitt rum just nu) ^^
 
Låttips:
 
1: James Arthur - Impossible
 
Enjoy! ;):)
Lite instabilder får smycka detta inlägget. ;)
 
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0