Tisdag - Check!

Äntligen så är tisdagen över. Kom hem runt 18:40. Jag gick tidigare från lektionen, eller ja den slutade väl ganska så snart efter jag gått. Jag gick 18:05 och bussen gick 10 över. Så jag och en tjej till från lektionen skyndade oss ner och låg nästan hack i häl på varandra då vi både hade en buss som gick om 5 min. Jag hann med min buss, tack och lov.^^ Min lillasyster var så snäll som kom och möte mig. Jag hann gå 1/4 av vägen innan hon kom. Så det var skönt med sällskap när det var så där halv skummt ute.
 
Just nu sitter jag i soffan med pyjamasen på och sminket är borta. Såå skönt! Ska snart släppa in hästarna också. Efter det så ska jag nog göra mig iordning för att sova. Mamma kommer hem vid nio också så får väl vänta tills hon kommer hem innan jag går och lägger mig. :)
 
Kort dag imorgon, skönt. Dock måste jag säga att jag känner mig inte så tung i kroppen efter den här dagen. Har ingen huvudvärk, eller ont i rygg/nacke/axlar. Så jag känner mig väldigt lätt i kroppen efter idag, vilket alltid är skönt efter en lång dag. :)
 
Hoppas att eran dag har varit bra och inte allt för tung och jobbig. :)
Tulpaner är såååå fina!! Älskar dom! ;):)
 
Bye bye///R<3
 

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0