05-05-2013

Hallå! Idag är det en underbar dag! :) Solen lyser och det är faktiskt varmt ute. Det blåser dock så det är lite kyligavindar som förstör det, men men. :)
 
Får nog ta och säga förlåt för en dålig bloggvecka. Vädret har inte varit det bästa och har inte orkat blogga. Men nu ska det nog bli bättre. :)
 
Fick inspiration utav Lina att ta kort på vitsipporna som blommar för fullt nu. Man kan ju inte missa att fånga dom på kort, dom blommar ju inte så länge.:/ Vilket är synd för dom är så fina. :)
 
Igår var jag ute och red Monne. Det gick bra i början, han var pigg och allert, men så fort vi kommit en bit och han inser att vi ska rida runt sjön så blir han seg och slö.^^ Jag var tvungen att stanna på vägen för det kom en lastbil och tror ni han kommer igång igen efter det? Nej då, han står som fastfrusen och är orubblig. När han väl börjar röra på sig så ska han backa ner i diket och vända om. Blir så irriterad på han. Men när vi väl kommit av vägen och upp i skogen så piggnar han till och tacktar för det mesta. Han är så fin min lilla gubbe. :)♥ Förutom att det blåste så jäkligt så var det skönt att få komma ut och rida en sväng. :)
 
Idag så har jag mockat och tagit lite kort. Ska senare idag även upp till min storasyster och fika. Måste även städa mitt rum. Sedan ikväll blir det nog att se första avnisttet utav 3 säsongen på Game of Thrones. ;) Det hackade när jag skulle kolla igår så jag stängde av efter 5 minuter. Vill ju inte se om det ska hacka. Får hoppas att det blir bättre ikväll. :)
Mina smultron som jag satte förra sommaren har börjat komma fram! :)
 
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

Jag har saknat dina blogginlägg! :)

2013-05-05 @ 14:18:56

Postat av: R

L: Naw, hehe, det kommer komma fler och jag ska blogga oftare, jag lovar. ;)

2013-05-05 @ 15:39:59


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0