Djurparken #1





Haha vi har i dag varit på klassresa i djurparken, en klassresa som vi gjorde i förskolan typ ;) Men, det var väldigt trevligt och underbart väder! Jag fotade inte jätte mycket men jag delar upp bilderna i två omgångar. Egentligen hade jag nog behövt dela upp de i 3 omgångar för jag vet att om det blir för mycket bilder på ett inlägg blir det att man bara blädrar förbi bilderna i stort sett. Men jag orkar inte vänta, vill visa alla nu. De flesta bilderna blev jag INTE nöjd med (ovanligt) djuren var ganska tråkiga och många av dom var innomhus eller på fel ställe. Det mest ultimata för att få bra kort är att gå själv så att man kan ta gott om tid på sig och fota hur mycket man vill :) 
Det fanns så många små djurbebisar man bara ville sno med sig hem och gossa med. Nästan varenda djur hade små ungar. De mest söta var nog getterna SÅ små haha, synd att jag inte fick något bra kort på dom ;)

Åå nu vet jag inte vad jag ska göra. 3/5 hästar är det "något fel på" Vi brukar inte ha otur med våra hästar, de brukar hålla sig friska men nu har allt kommit på en och samma gång. Trollan är halt i sitt framben, Otto är mystiskt halt på sitt bakben(ska åka till kliniken snart) och Polka är dålig av ålderdom (ni kanske förstår) Dessutom är tjockis Lasse öm när han går på grus så att han knappt kan gå. 
Stackare, hatar att djuren inte mår 110% bra, nu är de ju inte sååå dåliga men halt som halt :(


/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0