Sten godis

Haha jag tyckte att det såg så sött ut när kalvarna gick bredvid varandra som om dom var bästa polarna med varandra. (det var dom säkert också)


Jag sitter just nu och knaprar på något som heter choklad stenar och som är super goda! Det låter ju inte direkt lockande att äta sten choklad men förutom att de ser ut som stenar och är ganska hårda så är de riktigt goda;) Hela skafferiet här hemma är fullt utav choklad känns det som men det är inte mig emot. Choklad må vara onyttigt men det är så underbart gott! Jag ska försöka att hålla mig. Vill inte äta upp all choklad på en helg men det är ganska svårt när man är en chokladälskare.

Nu ska jag gå och lägga mig. Inte för att sova utanför att kolla på sista avsnittet av Game of Thrones sesång 1. En mycket spännande serie som R "övertalade" mig att se (hon sa att den var super bra så jag var så klart tvungen att kolla om jag höll med) Nackdelen är att det finns inga gränser i vad som visas på bild så jag har fått se  en hel del  motbjudande saker haha. Men annars är den super bra :)

Förresten, förlåt för en dålig bloggvecka, jag hoppas att den kommande veckan blir bättre.
God natt:)

/ L i n a






 

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0