Varierande väder



Fy vad irriterande det är när man ska fota och så håller vädret på och varierar hela tiden. Ena sekunden är solen frame, då blir bilderna för ljusa för att sedan gå i måln igen och då blir bilderna för mörka. Försökta fota med inst. AV (halft automat) men då blev bilderna endå för mörka så jag fick hålla på och ändra inställningarna själv hela tiden ^^ Jag har fotat Poma, som förresten är jätte jobbig nu när Mira löper, Lasse, som blev super söt och sedan fotade jag Elin och Otto när dom tränade på ridbanan :) 

I dag har det varit en kort men viktig lektion från 8:50-10-30. Det handlade om vårat kommande gymnasie arbete som vi ska ha i 3:an. Personligen tycker jag det känns väldigt tidigt att börja med det nu, det är ju ett år kvar innan det ska vara inlämnat men sen vet jag att gymnasie arbete är stort och kräver sin tid... Hur som helst... Det var i alla fall skönt att komma hem tidigt och dessutom veta att ett paket väntar med alla 1D skivor (ja jag vet, jag är väldigtväldigtväldigt sent ute) och tro skjutton att en av fodralen har gått sönder pyttepytte lite. Inte för att det syns direkt men det är irriterande och det händer altid mig också ^^ Nå väll, ÄNTLIGEN har jag dom, har nöjt mig med spotify förrut men jag ville värkligen ha dom nu^^ 

Okej... det var alltid jag hade att säga^^ Nu ska jag äta kvällsmat och ta det lugnt (som om jag inte har gjort det innan^^) 

Byebye 

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0