Glitter fest


Som sagt, igår firades jag och elin, moster och morfar, alla fyra på samma gång! "Vi" (morfar hade ingenting att säga till om) hade bestämt att ha glitter tema. Det var riktigt kul att måla naglarna i guld, sminka sig i glittrig ögonskugga och ta på sig en guldglittrig klänning :) Super nöjd med kvällen helt enkelt!
Trodde inte att jag skulle få några presenter eftersom att vi redan hade haft ett litet kalas när vi fylde år men fick riktigt mycket! Förutom det som är på bild fick vi även pengar, lotter, choklad, presentkort och, det mest spännande av allt, en resa till obestämd destination ;) 
Det tråkigaste med att ha kalas är all städning efteråt. Städade upp allt i dag och det blev några sopsäckar men det gick endå ganska snabbt när alla hjälptes åt.

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film. Känner mig inte peppad för skola i morgon, lovet har gått för snabbt :( Det ska bli skönt när november månad är slut, även om det händer en del kul då så är det också mycket jobbiga saker som väntar. När jag pratar om jobbiga saker pratar jag om skolarbete + körkortet. Vill bara få allt överstökat ^^

Ååå ni måstemåste bara lyssna på Story of my life - One Direction. Jag LOVAR, även om ni inte är 1D fans så kommer ni att älska den! Snart kommer deras nya skiva ut också. LÄNGTAR!

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0